Direkt zum Hauptbereich

Tek Yürek Dizisinin Gerçek Başarı Hikayesi !



Başarı dolu bir gerçek hikayenin TEK YÜREK dizisine dönüşmesi . İlk bölümden beri takipçisiyim .TEK YÜREK DİZİSİNİN GERÇEK BAŞARI HİKAYESİ nedir ? diyerek bu yazıyı yazmaya karar verdim. Çünkü ZEYTİNBURNU BELEDİYESİ BUZ HOKEYI TAKIMI başarı dolu hayat hıkayesi birazdan size anlatacağım.



ZEYTİNBURNU BELEDİYESİ BUZ HOKEYİ TAKIMININ KURULMA HİKAYESİ 


Her şey zeytinburnu'na buz pisti kurulmasıyla başladı. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANI MURAT AYDIN'IN "Doğaya Destek Sizden Buz Pateni Biletiniz Bizden"sloganı ile başlayan proje 2010 yılında BUZ HOKEYİ TAKIMI kurulmasına sebep oldu .


Zeytinburnu Belediyesi Başkanı Murat Aydın şoyle anlatıyor: "Amacı ve gayesi olmayan gençler, sosyal sorumluluk amacıyla başlattığımız mobil buz pistine zarar veriyordu. Gelen şikayetler üzerine bu gençlerden buz hokeyi takımı kurmaya karar verdik. O takım geçtiğimiz sene şampiyon oldu.".  O çoçukların araların da uyuşturucu kullanan dahi vardı . Ama şimdi lisans sahibi oyuncular.


İlk maçların da daha doğru düzgün buzun üstün de duramayan çoçuklar ilk maçların da 37 gol yemişler . Bir gol atamadan devre arasına giden  takım soyunma odasın da karşılarına MURAT AYDIN çıkıyor. Sadece şunu soyluyor." 1 SAYI ATIN SİZİ GALİP SAYACAĞIM " sözüyle sahaya çıkan takım şu günlerde TÜRKİYE SÜPER LİG SAMPİYONLUĞU'NU. Ayrıca bizi avrupa da temsil eden ZBBSK avrupa'da grup 2. si oldu . Sokaklar da o kadar çok böyle çoçuklar varkı devletin buna bir çözum bulması gerekiyor.


TEK YÜREK  KADROSU 

TRT 1 'İN sevilen dizisı TEK YÜREK  gerçek hikayeden uyarlanmistır. Yapımcılığını DEGA'S FILM yapıyor. Yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin üstleniyor. Senaryosu ise MERİÇ DEMİRAY,ELİF ASILKEFELİ ,BANU TEKCAN yazıyor. Oyuncuları ise TAYANÇ AYDIN ,VİLDAN ATASEVER , HİLMİCEM İNTEPE , ANIL TETİK ALPAY ATALAN , ESLEM AKAR , TUGAY BAHŞİ ARDA ANARAT , ATAKAN YILMAZ , KAAN ALTAY KÖPRÜLÜ , İBRAHİM YILDIZ , başrollerini paylaştiyor.

TEK YÜREK KONUSU 


Kanada’da yaşayan Halit, eşini kaybettikten sonra, kızı Deniz ve oğlu Rüzgar’la yapayalnız kalır. Buz hokeyi koçluğu yaptığı takımda bir oyuncusuyla yaşadığı bir olay kariyerinin son bulmasına neden olur. Çocuklarıyla İstanbul’a, babasından kalma evlerine geri döner. Tam bu sırada, semtinin Belediye Başkanıyla tesadüfen karşılaşır ve bu vesileyle de buz pistinden haberdar olur. Başkan vizyon sahibi, spora düşkün girişimci bir kişidir. Yıllar önce buz pistini kurmuş, ‘Geri Dönüşüm’ projesi kapsamında insanları paten yapmaya teşvik etmek istemiştir. Şimdi bu mekanda daha büyük işler yapma vakti gelmiştir. Bu güzel tesadüf Halit’e yeni bir fırsat verir, bir buz hokeyi takımı kuracaktır ama kimle?

Halit hiç bir zaman kolayı seçmemiştir hayatı boyunca. Takımı mahallenin delikanlılarından kurmaya karar verir. Buz hokeyinden habersiz olan gençlerden. Kardeşi ve arkadaşları için her zorluğa göğüs geren ekibin lideri, Yiğit “Hercai”, Yusuf “Arabulucu”, Oğuzhan “Becerikli”, Akif “Çocuk kalpli”, Mazlum ve mahallenin kötü adamı Sait’in naif oğlu Umut’tan.





YORUM YAPMAYI UNUTMAYIN LÜTFEN HABERİ PAYLAŞALIM



Kommentare

Anonym hat gesagt…
Diziyi izliyordum ama hikayesini bilmiyorum çok faydalı oldu teşekkürler

Beliebte Posts aus diesem Blog

2019 İlkbahar/Yaz Sezonunun Anahtar Renkleri

2019 İlkbahar/Yaz Sezonunun Anahtar Renkleri 2019 İlkbahar -  Yaz Sezonu Renkleri?  Yaz ayları yaklaşıyor. 2019 İlkbahar-Yaz sezonu renkleri belli oldu . Renklere hakim olmak için yazimiza bakabilirsiniz .Gardıroplarinizi  2019 İlkbahar - Yaz sezonun Anahtar Renklerini hakim olmak için bizi takipte kalın.  Güneş sarısı (Sunny yellow) Sarı, birkaç sezondur popülaritesini katlayarak sürdürmeye devam ediyor. Bu sezonda da anahtar renkler arasında yerini alan bu renk, mağazalar tarafından daha fazla benimsenerek çeşitli parçalara canlılık katacak. (Pantone :  12-0643 In Touch Palette) Asker mavisi (Blue cadet) Asker mavisi , Pantone’nin çok konuşulan “Creative Manifesto” paletinden seçilerek bu sezonda yer alıyor. SS’19 da çok yönlü bir renk olarak işlevini sürdüren bu renk; sıcak ve akıllara yaz mevsiminde oluşan gökyüzünün tonlarını getirirken, aynı zamanda Retro bir hissiyat verip sakinleştirici yumuşaklığa sahip bir tona sahip.

Gelmiş Geçmiş En İyi 10 Aşk Romanı

En İyi Aşk Romanları hangileri  ? Hangi Aşk Romanıni Okumalıyım? En Çok Okunan Aşk Romanları?  En çok satılan aşk romanları? Gibi sorularınız varsa  ve en iyi aşk romanı önerileri arıyorsanız doğru adrestesiniz . Sizlere gelmiş geçmiş en iyi 10 aşk romanını  aşağıda listelendim . MASUMİYET  MÜZESİ  - ORHAN PAMUK  Bu kitabı okuduğunuz zaman  uzun  süre  etkisinden çıkmayacağınız Mükemmel Bir Aşk romanı BÖĞÜRTLEN  KIŞI  -  SARAH JİO Yazarın en çok satan kitaplarından biri   Böğürtlen  Kışıdir . Düzgün ve etkileyici dili ile anlatan yazar romanın başından sonuna kadar heyecan yaratan bir  aşk romandır.   AYNI YILDIZIN ALTINDA  - JOHN GREEN  Hem çok duygulanacaginiz hem de çok ağlayacağiniz bir kitap . Romanda 2 gencin bir hastalığın pençesinde  yaşadığı bir aşk hikayesidir . AŞK VE GURUR  -  JANE AUSTEN En eski ve en çok okunan romanlar arasında . Çok uzun  yıllar önce basılan Aşk ve gurur  hiç kimsenin görmediği farklı bir aşk h