Direkt zum Hauptbereich

En Güzel Tatil Yerleri, Tatil’de Nereye Gidilir?


En Güzel Tatil Yerleri, Tatil’de Nereye Gidilir?
Bütün yıl çalıştıktan sonra tatil tabi ki hakkınız! Önerilerimiz ile hem zevkinize hem de bütçenize uygun tatil yerleri arasından dilediğinizi seçebilirsiniz. Kafanızda “Türkiye'de  en güzel tatil yerleri nerelerdir?gibi sorular varsa cevabı için doğru adrestesiniz.





1- Çeşme, İzmir 
Yaz tatili denilince akla ilk gelen adreslerden biri şüphesiz ki İzmir’in bir ilçesi olan Çeşme. Masmavi denizi, mavi bayraklı plajları ve eğlence mekanlarıyla tatilcilerin gözde mekanı. Çeşmenin tatlı bir beldesi olan Alaçatı’dan da bahsetmemek olmaz. Alaçatı özellikle taş evleri, butik otelleri, tatlı esintili şirin sokakları ile öne çıkıyor. Kendinizi bir kartpostalın içinde hissedeceksiniz. Her bütçeye ve zevke uygun Çeşme Otelleri arasından size uygun olanını rahatlıkla bulabilirsiniz.
balayında nereye gidilir  yazımıza göz atmanızı tavsiye ederim.







2-Kaş, Antalya
Siz de deniz tatili benim için her şey diyenlerdenseniz Kaş tam size göre! Kaş’ın bu kadar popüler olmasının en önemli sebeplerinden biri Kaputaş Plajı’dır. Bu plajın özelliği beyaz kumlarla turkuaz mavisi suların birleşmesiyle oluşan muhteşem manzaradır. Kaş’ta Likya yolunda yürüyüp, Kekova’ya giden tekne turlarına katılabileceğiniz gibi tüplü dalış yapıp caretta carettalar ile de yüzebilirsiniz.








3-Gökçeada, Çanakkale
Türkiye’nin en büyük adası olan Gökçeada doğal güzellikleri ile büyülüyor! Henüz yeterli ilgiyi görmemiş olsa bile bir kere gidenlerin bir daha vazgeçemeyeceği bir tatil rotası Gökçeada. Gökçeada, Yıldızköy ve Aydıncık plajları ile dikkat çekiyor. Doğa tatili ve sakinlik sevenler için çok uygun bir tatil yeri.


ucuz uçak bileti  bize özel indirimle uçak bileti en ucuza alabilirsiniz.


4-Ayvalık, Balıkesir
Ayvalık koyları ve masmavi denizi ile öne çıkan bir tatil beldesi. Romantik anlar yaşamak için şeytan tepesini ziyaret edebilir, çocuklarınızla güvenli bir şekilde tatil yapabilirsiniz. Çocuklu aileler için tatil zor olsa da Ayvalık bunun için ideal bir mekan. Ayrıca sarımsaklı plajının dünyanın en mükemmel kumu ünvanını taşıdığını hatırlatmakta da yarar var.



5-Gaziantep

Hem kültür turu yapmak hem de doyasıya yemek yemek isteyenlerin uğrak yeridir Gaziantep! Son yıllarda özellikle gurme turları ile ön plana çıkıyor. Dünyanın en büyük mozaik müzesi olan Zeugma Mozaik Müzesi’ni, Arkeoloji Müzesini gezip sonrasında yemeklerin tadına doyasıya varabilirsiniz.



Bu tarz yazıları çok gelmesini istiyorsanız abone olmayı unutmayın. 

Kommentare

Beliebte Posts aus diesem Blog

Dünyanın İlk Katlanabilir Bilgisayarı!

Lenovo'nun Orlando'da gerçekleşen  etkinliğin de Lenovo'dan beklenen hareket sonun da geldi. Samsung ve Huawei'nin katlanabilir telefonu yapmasından ötürü gözler katlanabilir bilgisayara çevrildi . Yapılan etkinlikte sürprizler üst üste geldi .  Dünyanın İlk Katlanabilir Diz üstü bilgisayarı duyuruldu.   LENOVO KATLANABİLİR DİZ ÜSTÜ BİLGİSAYARI ÖZELLİKLERİ  Yeni çıkan katlanabilir bilgisayar Lenovo X1 ailesine dahil olacak . Katlanabilir diz üstü bilgisayar katlandiğin da çok az bir yer kaplıyor  . Yeni çıkan diz üstü bilgisayar ağırlığı 900 gram . Daha henüz prototip aşamasında olan ürün hakkında pek fazla bir bilgi yok 2020 yılında çıkacağı  tahminler arasında  Lenovo Katlanabilir bilgisayar Windows İşletim Sistemi ile gelecek. Etkinlikte AMD ile yakınlaşmasindan da bahseden Lenovo  , katılabilir bilgisayar için de inteli kullanacaktır.  Katılabilir  telefonlarda oluşan teknik  sorunlara da çözüm üreten Lenovo bu cihaz  da ekran için LG

Gelmiş Geçmiş En İyi 10 Aşk Romanı

En İyi Aşk Romanları hangileri  ? Hangi Aşk Romanıni Okumalıyım? En Çok Okunan Aşk Romanları?  En çok satılan aşk romanları? Gibi sorularınız varsa  ve en iyi aşk romanı önerileri arıyorsanız doğru adrestesiniz . Sizlere gelmiş geçmiş en iyi 10 aşk romanını  aşağıda listelendim . MASUMİYET  MÜZESİ  - ORHAN PAMUK  Bu kitabı okuduğunuz zaman  uzun  süre  etkisinden çıkmayacağınız Mükemmel Bir Aşk romanı BÖĞÜRTLEN  KIŞI  -  SARAH JİO Yazarın en çok satan kitaplarından biri   Böğürtlen  Kışıdir . Düzgün ve etkileyici dili ile anlatan yazar romanın başından sonuna kadar heyecan yaratan bir  aşk romandır.   AYNI YILDIZIN ALTINDA  - JOHN GREEN  Hem çok duygulanacaginiz hem de çok ağlayacağiniz bir kitap . Romanda 2 gencin bir hastalığın pençesinde  yaşadığı bir aşk hikayesidir . AŞK VE GURUR  -  JANE AUSTEN En eski ve en çok okunan romanlar arasında . Çok uzun  yıllar önce basılan Aşk ve gurur  hiç kimsenin görmediği farklı bir aşk h

En İyi Bloglar - 30+ En İyi Blog Siteleri - En Ünlü Bloggerlar

Herkesin belli takip ettiği bloggerlar vardır. Geçtiğimiz günlerde bir takipçimizin 'en iyi blog siteleri ' nelerdir ? Diye bir soru sordu . Ben de bundan yola çıkarak en ünlü bloggerlar   hangileri ? ' en popüler blog siteleri' nelerdir  gibi sorularınıza cevap vermek için bu yazıyı hazırladım 😄. Umarım beğenirsiniz Ben dahil bir çok blog yazarı uzman oldukları alanlar da açtıkları bloglar'da düzenli olarak içerik üretiyor .İşte şuan bulunduğunuz blokta onlardan biri . WPMAVİ.COM Blog nasıl açılır,  Google seo  ,WordPress gibi alanlarda yazdığı içeriklerle ben dahil bir çok kişiye rehber olmuştur.  Ben bu blogu ilk kurduğumda karşıma çıkan  WPMAVİ.COM  blog nasıl açılır yazısına hayran kalmıştım. Ve hergün WPMAVİ.COM ziyaret ederim . Hiç bir kar gütmeden özenle hazırladığı yazılarını blog sitesinde yayına sokan Burak beye minnetlerimi ve şükranlarını sunarım. Sizinde mutlaka bakmanız gereken bir blog sitesi.  Ben bu site sayesinde bazı makalerim'd