Direkt zum Hauptbereich

Galaxy Watch Active 2 özellikleri ortaya çıktı







Samsung’un 7 Ağustos tarihinde New York’ta düzenleyeceği Grand Unpackedetkinliğinde Galaxy Note 10 ve Note 10 Plus modellerinin yanı sıra yeni akıllı saati Galaxy Watch Active 2‘yi tanıtabileceğini daha önce sizlere duyurmuştuk.

Galaxy Watch Active henüz yeni bir saat olduğu için Samsung’un bu konudahızlı adım atıp atmayacağı netleşmiş değil. Yeni saatin tasarımı ve teknik özellikleri akıllı telefon dünyasının yakından tanıdığı Evan Blass tarafından paylaşıldı.







Galaxy Watch Active 2 özellikleri ve tasarımı

Galaxy Watch Active 2’nin 40 mm ve 44 mm olmak üzere iki farklı modeli bulunacak. Bu modeller sırasıyla 1.2 inç ve 1.4 inç büyüklüğünde ekrana ev sahipliği yaparken, her iki ekran 360×360 piksel çözünürlük sunacak.
Her iki cihazın Super AMOLED ekranının Gorilla Glass DX + ile korunacağı belirtilirken, 40 mm’lik model 31 gram, 44 mm’lik model ise 36 gram ağırlığında olacak. Alüminyum veya paslanmaz çelik kasanın (her iki seçenek de mevcut olacak) MIL-STD 810G dayanıklılık standartlarını karşılayacağı belirtiliyor.








Samsung’un donanımsal anlamda büyük bir değişime gitmesi beklenmiyor. Akıllı saat hali hazırda piyasada olan model ile benzer şekilde Exynos 9110 işlemciden güç alacak. 4 GB dahili depolama alanına ev sahipliği yapacak.
Standart model 768 MB RAM ile gelirken, LTE destekli model 1.5 GB RAM ile gelecek. Tüm bunlara ek olarak dokunmatik çerçeve ve Bluetooth 5.0 teknolojisi ile gelecek olan saatin standart modeli 247 mAh’lık bir bataryaya sahip.
44 mm boyutundaki saat ise 340 mAh kapasiteli bataryaya ev sahipliği yapacak. Paslanmaz çelik model siyah, gümüş ve altın, alüminyum kasalı model ise siyah, gümüş ve pembe altın renk seçenekleri ile satın alınabilecek.


bu yazı shıftdelete.net alınmiştır.

Kommentare

Beliebte Posts aus diesem Blog

En İyi Bloglar - 30+ En İyi Blog Siteleri - En Ünlü Bloggerlar

Herkesin belli takip ettiği bloggerlar vardır. Geçtiğimiz günlerde bir takipçimizin 'en iyi blog siteleri ' nelerdir ? Diye bir soru sordu . Ben de bundan yola çıkarak en ünlü bloggerlar   hangileri ? ' en popüler blog siteleri' nelerdir  gibi sorularınıza cevap vermek için bu yazıyı hazırladım 😄. Umarım beğenirsiniz Ben dahil bir çok blog yazarı uzman oldukları alanlar da açtıkları bloglar'da düzenli olarak içerik üretiyor .İşte şuan bulunduğunuz blokta onlardan biri . WPMAVİ.COM Blog nasıl açılır,  Google seo  ,WordPress gibi alanlarda yazdığı içeriklerle ben dahil bir çok kişiye rehber olmuştur.  Ben bu blogu ilk kurduğumda karşıma çıkan  WPMAVİ.COM  blog nasıl açılır yazısına hayran kalmıştım. Ve hergün WPMAVİ.COM ziyaret ederim . Hiç bir kar gütmeden özenle hazırladığı yazılarını blog sitesinde yayına sokan Burak beye minnetlerimi ve şükranlarını sunarım. Sizinde mutlaka bakmanız gereken bir blog sitesi.  Ben bu site sayesinde bazı makalerim'd

Dünyanın İlk Katlanabilir Bilgisayarı!

Lenovo'nun Orlando'da gerçekleşen  etkinliğin de Lenovo'dan beklenen hareket sonun da geldi. Samsung ve Huawei'nin katlanabilir telefonu yapmasından ötürü gözler katlanabilir bilgisayara çevrildi . Yapılan etkinlikte sürprizler üst üste geldi .  Dünyanın İlk Katlanabilir Diz üstü bilgisayarı duyuruldu.   LENOVO KATLANABİLİR DİZ ÜSTÜ BİLGİSAYARI ÖZELLİKLERİ  Yeni çıkan katlanabilir bilgisayar Lenovo X1 ailesine dahil olacak . Katlanabilir diz üstü bilgisayar katlandiğin da çok az bir yer kaplıyor  . Yeni çıkan diz üstü bilgisayar ağırlığı 900 gram . Daha henüz prototip aşamasında olan ürün hakkında pek fazla bir bilgi yok 2020 yılında çıkacağı  tahminler arasında  Lenovo Katlanabilir bilgisayar Windows İşletim Sistemi ile gelecek. Etkinlikte AMD ile yakınlaşmasindan da bahseden Lenovo  , katılabilir bilgisayar için de inteli kullanacaktır.  Katılabilir  telefonlarda oluşan teknik  sorunlara da çözüm üreten Lenovo bu cihaz  da ekran için LG

Söz 60. Bölüm Özel izleme

Star tv sevilen dizisi söz Dikkat ! Destek vermek isterseniz reklamlara tıklamanız  yeterli  destek verende vermeyen herkese  teşekkür ederiz Omarsells Ekibi