Direkt zum Hauptbereich

Huawei Mate 30 Pro görüntülendi










Huawei‘nin yakın zamanda sunmayı planladığı Mate 30 Pro bugün önemli bir sızıntıyla karşımıza çıktı. Birçok cihazın neredeyse tüm detayları ortaya çıkmasına rağmen Huawei’den ses soluk yoktu. Fakat bugün şirketin yeni amiral gemisi Huawei Mate 30 Pro görüntüleri internete sızdırıldı.






Huawei Mate 30 Pro görüntüleri ortaya çıktı!

2019‘un ikinci yarısına dört amiral gemisinin hakim olması bekleniyor. Samsung, Apple ve Google’ın cihazları neredeyse tam olarak sızdırılsa da Huawei tarafında bir durgunluk vardı. Bugün ise bu durgunluk, Mate 30 Pro‘nun ilk defa halk arasında görüntülenmesiyle bozuldu.







Çin’deki toplu taşıma araçlarında görüntülenen Huawei Mate 30 ProMate 20 Xve Mate 20’nin hücresel bağlantı testinin yapıldığı düşünülüyor. Cihazın daha önce sızdırılmış tasarım görüntüleri vardı. Toplu taşımada çekilen bu fotoğraflarla ekranda ufak bir çentiği yer olduğu ve ekranın keskin bir şekilde kıvrıldığını görüyoruz.












Bununla birlikte yeni Huawei Mate 30 Pro’nun yan panelleri neredeyse farkedilemeyecek kadar ince bir yapıya sahip. Şirketin prototip ünitelerine kurduğu büyük koruyucu kılıf nedeniyle cihazın gövde boyutu ise belirlenemiyor.
Henüz onaylanmamış bilgilere göre de cihazın ilk kez Mate 20 Pro‘da tanıtılan Huawei’nin 3D yüz tanıma sisteminin güncellenmiş bir versiyonunu barındırması beklentiler arasında. Yeni cihazın yakın zamanda donanım özelliklerinin de netleşmesi bekleniyor.

Mate 30 Pro donanım özellikleri

Yeni amiral gemisinde bir USB-C bağlantı noktası bulunması bekleniyor. 3.5 mmkulaklık girişi ise ne yazıkki telefonda yer almayacak. Her ne kadar dairesel bir kamera kurulumu beklense de bu konuda da maalesef net bir bilgi yok.
Cihazın arka tarafında, P30 Pro’da bulunan periskop zoom teknolojisi ile desteklenen birincil kameraya sahip olması bekleniyor. Kirin 990 işlemci ile de geleceği söylenen Huawei Mate 30 Pro yüksek ihtimalle standart modelde 5G desteği sağlayacak.









Ayrıca 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı içeren temel model ile karşımıza çıkacak cihaz 4.200 mAh bataryadan beslenerek, Android Q ve EMUI 10 arayüzü ile kutusundan çıkacak. Ekim ayının sonlarında piyasaya sürülmesi beklenen cihazı birçok kullanıcı merakla bekliyor.


bu yazı shıftdelete.com alınmiştır. üzerinde hiç bir oynama yapılmamıştır.

Kommentare

Beliebte Posts aus diesem Blog

En İyi Bloglar - 30+ En İyi Blog Siteleri - En Ünlü Bloggerlar

Herkesin belli takip ettiği bloggerlar vardır. Geçtiğimiz günlerde bir takipçimizin 'en iyi blog siteleri ' nelerdir ? Diye bir soru sordu . Ben de bundan yola çıkarak en ünlü bloggerlar   hangileri ? ' en popüler blog siteleri' nelerdir  gibi sorularınıza cevap vermek için bu yazıyı hazırladım 😄. Umarım beğenirsiniz Ben dahil bir çok blog yazarı uzman oldukları alanlar da açtıkları bloglar'da düzenli olarak içerik üretiyor .İşte şuan bulunduğunuz blokta onlardan biri . WPMAVİ.COM Blog nasıl açılır,  Google seo  ,WordPress gibi alanlarda yazdığı içeriklerle ben dahil bir çok kişiye rehber olmuştur.  Ben bu blogu ilk kurduğumda karşıma çıkan  WPMAVİ.COM  blog nasıl açılır yazısına hayran kalmıştım. Ve hergün WPMAVİ.COM ziyaret ederim . Hiç bir kar gütmeden özenle hazırladığı yazılarını blog sitesinde yayına sokan Burak beye minnetlerimi ve şükranlarını sunarım. Sizinde mutlaka bakmanız gereken bir blog sitesi.  Ben bu site sayesinde bazı makalerim'd

Dünyanın İlk Katlanabilir Bilgisayarı!

Lenovo'nun Orlando'da gerçekleşen  etkinliğin de Lenovo'dan beklenen hareket sonun da geldi. Samsung ve Huawei'nin katlanabilir telefonu yapmasından ötürü gözler katlanabilir bilgisayara çevrildi . Yapılan etkinlikte sürprizler üst üste geldi .  Dünyanın İlk Katlanabilir Diz üstü bilgisayarı duyuruldu.   LENOVO KATLANABİLİR DİZ ÜSTÜ BİLGİSAYARI ÖZELLİKLERİ  Yeni çıkan katlanabilir bilgisayar Lenovo X1 ailesine dahil olacak . Katlanabilir diz üstü bilgisayar katlandiğin da çok az bir yer kaplıyor  . Yeni çıkan diz üstü bilgisayar ağırlığı 900 gram . Daha henüz prototip aşamasında olan ürün hakkında pek fazla bir bilgi yok 2020 yılında çıkacağı  tahminler arasında  Lenovo Katlanabilir bilgisayar Windows İşletim Sistemi ile gelecek. Etkinlikte AMD ile yakınlaşmasindan da bahseden Lenovo  , katılabilir bilgisayar için de inteli kullanacaktır.  Katılabilir  telefonlarda oluşan teknik  sorunlara da çözüm üreten Lenovo bu cihaz  da ekran için LG

Söz 60. Bölüm Özel izleme

Star tv sevilen dizisi söz Dikkat ! Destek vermek isterseniz reklamlara tıklamanız  yeterli  destek verende vermeyen herkese  teşekkür ederiz Omarsells Ekibi